2018 LeBron Yazı – Decision Volume III | TB ÖZEL

Provokatif başlığa aldanmayın. LeBron’un nereye gideceğini sorgulamayacağım (en azından bu yazıda – takipte kalın). Bu yazının amacı ayın 21’indeki NBA Draft 2018 ile beraber iyice ısınacak olan NBA yaz döneminde bizleri nelerin beklediğini öngörmeye çalışmak.

SA Express News
SA Express News

Aslında bu yazının başlığı pekâlâ “2018 Napolyon Yazı: Para Para Para” da olabilirdi. Ancak kararını açıklayana kadar her türlü NBA medyasında ve ortamlarında en fazla duyacağınız, okuyacağınız ve konuşacağınız ismin LeBron James olacağını düşünüyorum. En çok konuşulacak takım ise Lakers yok yok, son şampiyon diyelim; “Team To Beat”: Golden State Warriors. Başlıklarda olmasa da satır aralarında hep onların adı geçecek.

Bölüm sonu canavarı Warriors’ı geçmek mümkün mü?

NBA’de 2017-2018 sezonunun şampiyonu Warriors 2018-2019 sezonunun da şimdiden en büyük favorisi. Peki rakipleri Warriors’a ne kadar yaklaşabilecek? Cavs LeBron’u tutabilecek mi? LeBron başka takıma giderse dengeler nasıl değişir? Kawhi nereye takas olur? Rockets takımı bir adım daha ileriye götürebilir mi? Sağlıklı Celtics yeni bir hanedanlık mı demektir? Sixers çok iyi bir ekleme ile (Kawhi?) Doğu’yu domine edebilir mi? Lakers kaç süper yıldız alacak? – Üç? – İki? – Bir? – Sıfır? – LiAngelo Ball?

Yukarıda sorduğum soruların cevaplarını da muhtemelen önümüzdeki bir ay içerisinde büyük oranda öğrenmiş olacağız. Ancak -elinizde çekirdek- Wojnarowski’nin (veya Shams’in) Twitter’dan bombaları patlatmasını beklerken öte yandan offseason’ın gidişatını doğrudan veya dolaylı olarak etkileyecek daha başka konuların neler olabileceğini de merak ediyorsanız okumaya devam edin. 😉

Geri1 of 6

I

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlgili Haberler