2013 NBA Draftı, yatan planlar ve Raptors adına kaçan Giannis Antetokounmpo!

NBA 2018 Playoffları’nda Cleveland Cavaliers’a 4-0 mağlup olarak sezonu umulmadık bir şekilde kapatan Toronto Raptors’ı içeren 2013 yılından kalma bir detay, NBA’in gündemine oturdu.

ESPN’in en referanslı yazarlarından Adrian Wojnarowski, ESPN’den Bobby Marks ve Briand Windhorst’un da katılımcı olduğu bir podcastte ilgi çeken bir hikayeyi anlattı.

Wojnarowski, Toronto Raptors Başkanı Masai Ujuri’nin Antetokounmpo üzerine Thunder ile bir takas anlaşması içerisine girdiğini fakat Thunder’ın Stevens Adams seçimi nedeniyle bu anlaşmanın yattığını belirtti.

“Atlanta Hawks, o dönem Giannis (Antetokounmpo) için gerçekten kararlıydı. Danny Ferry ve Wes Wilcox gerçekten ona odaklanmıştı. Masai (Ujiri) ise Toronto’da bir anlaşmaya vardı. Masai, Oklahoma City Thunder ile bir takas anlaşması üzerine görüşüyordu. Oklahoma City Thunder Steven Adams’ı seçti. Sanırım 10., 11. ya da 12. sırada yer alıyorlardı. Önce Adams seçildi ve anlaşma yattı. Şunu sanıyorum ki Steven Adams daha önce seçilseydi Thunder ve Raptors takas üzerine anlaşacaktı.”

2013 NBA Draftı’nın konu hakkındaki dikakt çekici seçimleri şu şekildeydi:

  • 12. Steven Adams (OKC Thunder)
  • 15. Giannis Antetokounmpo (Milwaukee Bucks)
  • 17. Dennis Schröder (Atlanta Hawks)
  • 18. Shane Larkin (Atlanta Hawks)
  • *Raptors, 2013 NBA Draftı’nda herhangi bir pick’e sahip değildi. 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlgili Haberler