1999 doğumlu Erkin Şenel’den, Halk Enerji TED Ankara Kolejliler potasına 16 sayı!

Screenshot_2017-04-22-14-56-27Spor Toto Basketbol Süper Ligi’nde 27.hafta karşılaşmaları dün itibariyle başladı. Haftanın açılışı Bandırma’da yapıldı. Banvit’in konuğu, ligin son sırasına demir atan Halk Enerji TED Ankara Kolejliler idi.

Karşılaşmanın ilk çeyreği oldukça ilgi çekiciydi. Rakip potaya 30 sayı bırakan Banvit, potasında da bu bölümde 24 sayı gördü. İkinci çeyrek ile birlikte Filipovski’nin öğrencileri oyuna ağırlıklarını koydular. Özellikle de üçüncü periyot ile birlikte fark giderek açıldı ve Banvit sahadan 97-71 galip ayrılmayı başardı. Galibiyetin mimarları ise sezon içerisinde pek süre bulamayan genç oyunculardı. 1999 doğumlu Erkin Şenel ile başlayalım. Sene başında A Takım kadrosunda kendine yer bulan Erkin, sezon ilerledikçe ne BSL’de ne de TBL’de istediği süreleri alabildi. Ancak son bir-iki aylık dönemde özellikle TBL’de çok iyi süreler alıyor ve performansı hiç de fena değil. Dünkü Halk Enerji TED Ankara Kolejliler karşılaşmasında da 18 dakika 15 saniye sahada kaldı. Dışarıdan üç üçlük isabeti bulan genç iki numara, iki sayılık atışlarda da 4’te 3 ile mücadele etti ve Ankara ekibinin potasına tam 16 sayı bıraktı. 2 ribaund alan Erkin Şenel, 1 asist yaptı ve 1 de top çaldı.

Geçtiğimiz yıl Gelişim Koleji forması ile muazzam bir performans ortaya koyan Hasan Emir Gökalp ise sene başında Bandırma’nın yolunu tutmuştu. Sezona Bandırma Kırmızı forması ile başlayan ancak daha sonrasında A Takım kadrosuna dahil olan Emir Gökalp, istediği süreleri ilk kez Halk Enerji TED Ankara Kolejliler karşısında aldı. Yaklaşık 20 dakika sahada kalan 22 yaşındaki oyun kurucu, 15 sayı-5 ribaund-5 asist ile iyi bir maç çıkardı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlgili Haberler