1998 doğumlu Louis Olinde, THY Euroleague’deki ilk maçına çıktı!

imageTHY Euroleague’de 27.hafta heyecanı devam ediyor. Dün akşam itibariyle tam dört maç oynandı. Oynanan karşılaşmalardan biri de Bamberg’de idi. Andrea Trinchieri’nin Brose Baskets Bamberg’i, Baskonia ile kozlarını paylaştı. Konuk ekip Baskonia, maça çok hızlı başlayınca kontrolü erken eline aldı ve sahadan 25 sayı farkla 96-71 galip ayrıldı.

Brose Baskets Bamberg cephesinde ise bir oyuncu bu karşılaşma ile birlikte THY Euroleague’deki ilk sürelerini aldı. 1998 doğumlu Louis Olinde, 2.05 boyunda bir forvet. Gelişime açık fiziğiyle dikkat çekiyor ve gözlemcilerin yakın markajında. NBA prospect olarak da nitelendirilen Olinde, ilk Euroleague maçında 8 dakika sahada kaldı. Sahada kaldığı bu sekiz dakika içerisinde de 2 sayı bulan genç Alman, 1 ribaund aldı ve 1 de asist yaptı.

Geçtiğimiz Aralık ayında düzenlenen Gençler Avrupa Şampiyonası’nda Almanya formasını sırtına geçiren Louis Olinde, çıktığı altı karşılaşmada 5.0 sayı-5.2 ribaund-0.7 asist ortalamaları tutturmuştu. Genç forvet Almanya 2.Ligi’nde çıktığı son dört maçta ise 20.5 sayı-7.7 ribaund-1.7 asist ortalamaları yakaladı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlgili Haberler