Carmelo Anthony: “Hayal kırıklığı yok, sadece öfkeliyiz”

Oklahoma City Thunder’da arka arkaya üçüncü mağlubiyetin alınmasının ardından perşembe gecesi konuşan Carmelo Anthony, oyuncuların hayal kırıklığına uğramadığını sadece öfkeli olduklarını söyledi.

 “Hiç kimse bunalımda değil. Sanırım takımdakiler öfkeliler, sinirliler. Bu durum tamamen rekabetçi yapımızdan kaynaklanıyor. Maç kazanmak istiyoruz, yeteneklerimizin farkındayız fakat istediğimizi gerçekleştiremiyoruz. Dolayısıyla öfkeye sebebiyet veriyor.

“Bana göre basketbolda maç kaybettikten sonra öfkeli olmanız gerekli bir durum. Kaybettiğimiz maçların sorumluluğu herkesten önce bize ait. Öfke yüzünü burada gösteriyor ve bence öfkeli olmanız umursadığınız anlamına geliyor. Hayal kırıklığına uğramaktan farklı bir durum. Öfkeli olmak ile hayal kırıklığına uğramış olmak farklı şeyler.”

Geçtiğimiz hafta Golden State Warriors karşısında alınan duygusal galibiyetten sonra oynadığı üç maçın üçünü de kaybetti. Son olarak çarşamba gecesi Orlando Magic karşısında kaybeden Oklahoma City Thunder, böylelikle Magic’in dokuz maçlık mağlubiyet serisine de son vermiş oldu.

Kaynak: ESPN

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlgili Haberler